Expresspack Sweden AB
Grönered 1

511 98 Hyssna

Besökstider:
Mån – Fre: 7.00 – 16.00

Fokus på Ehandel

Vi hanterar den fysiska distributionen av varor i e-handel med full transparens, våra flöden utförs efter tanke på användarvänlighet och kostnadseffektivitet. Våra kärnvärden som vi dagligen arbetar efter är resultat, engagemang, nytänkande, tydlighet. Varje steg vi tar ger förbättring och effektivitet för din tillväxt, växer ni så växer vi.

Våra lokaler är utformade för e-handel och där ligger vårt fokus med hög plockvolym och plocksäkerhet gör att vi kan erbjuda säkra gedigna prismodeller och volymrabatter.

Bred katalog av tjänster

Tack vare våra kunskaper inom området och tidigare erfarenheter har gjort att vi kunnat skapa rutiner och flöden som är optimerat för en snabb hantering. Förutom vår lagerverksamhet har vi import- grafiska- och reklamations avdelningar där vi erbjuder våra kunder tjänster utöver det vanliga för att underlätta er utveckling.Tjänster som packemballage är något vi kan hjälpa er med för det är lika självklart att profilera sig rätt som att hitta rätta logistikpartner.

Möjligheterna är oändliga och vi finns för att hjälpa dig växa, Vi välkomnar alla samarbetspartners för att bli en del av vårt gäng!

Vår Historia

Någon fundering?

Lugn, skicka oss ett meddelande så återkommer vi senast nästa vardag!

Genom att du använder detta formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter.