Vår Historia

Fokus på E-Handel

Vi hanterar den fysiska distributionen av varor i e-handel med full transparens, våra flöden utförs efter tanke på användarvänlighet och kostnadseffektivitet. Våra kärnvärden som vi dagligen arbetar efter är resultat, engagemang, nytänkande, tydlighet. Varje steg vi tar ger förbättring och effektivitet för din tillväxt, växer ni så växer vi.

Våra lokaler är utformade för e-handel och där ligger vårt fokus med hög plockvolym och plocksäkerhet. Detta gör att vi kan erbjuda säkra gedigna prismodeller och volymrabatter.

Bred katalog av tjänster

Med bred vår breda kompetens inom området gör att vi tar fram unika rutiner och flöden för snabb hantering. Förutom plock och pack erbjuder vi tjänster inom kitting och fotografering, allt för din enkelhet.

Profilera sig rätt är lika självklart som en stabil logistikpartner. Med våra samarbetspartner kan vi ta fram och lagerlägga ditt emballage inför din orderhantering.

Möjligheterna är oändliga och vi finns för att hjälpa dig växa.
Vi välkomnar alla samarbetspartners för att bli en del av vårt gäng!

  Expresspack Sweden AB

  Risängsgatan 4
  50468 Borås

  Besökstider:

  Mån – Fre: 07:00 – 16:00
  Lör, Sön, Helgdag: Stängt

  Lagertider:

  Mån – Fre: 07:00 – 16:00
  Lunch: 12:00-13:00

  Se ditt pris nu för vår tredjepartslogistik?

  Våra färdiga verktyg hjälper dig få fram pris på vår tredjepartslogistik.Du får ett genomsnittligt pris per order baserat på inmatad volym.

  Testa vår Priskalkylator