Lagerhållning

Lagerhållning i vår anläggning håller en hög säkerhet (skyddsklass 2). Skyddsklass 2 är en gradering av skalskyddet detta ställer höga krav på bla portar, dörrar, fönster. Med kameraövervakning, passersystem och brand- och inbrottslarm är vår skyddsnivå hög.

Externt lager i centralt e-handelsmecka

Vi erbjuder lagerhållning och logistik i en modern anläggning som en av våra 3PL-tjänster. Med ett centralt läge i e-handelns mecka Sjuhärad gör att vår lagerutformning samt driftalternativ blir ett prisvärt alternativ. Vi har nära till båda distributionshubbar, flygplats och hamn vilket ger snabba transporter till era kunder i Norden men även Europa och världen. Hos oss lagras era produkter i hyll- eller pallställage, vi har även stora fristaplingsytor och produktionsavdelningar för kitting / produktförädling.

Våra helhetslösningar är specialiserade för e-handel men även butik och grossister som vill outsourca sin logistik till oss.

Modernt WMS-system med färdiga kopplingar

Ditt flöde hanteras i vårt lagersystem/WMS-system. Detta gör att vid inleverans sker en inleverans med artikelnummer, antal och uppdatering av ert lagersaldo. Aktuella lagersaldon har man tillgång till dygnet runt via vår kundportal och via integrationer med er ehandelsplattform eller affärssystem. Våra systemutvecklare kan upprätta kopplingar mellan ert och vårt WMS-system. Detta gör att ni alltid har kontroll på er lagerhållning.

Se ditt pris nu för vår tredjepartslogistik?

Våra färdiga verktyg hjälper dig få fram pris på vår tredjepartslogistik.Du får ett genomsnittligt pris per order baserat på inmatad volym.

Testa vår Priskalkylator