Priskalkylator

Med vår priskalkylator får du direkt en indikation på priset för våra tjänster.
Våra priser som presenterar i kalkylatorn avser ett standardpack, Vill du att vi förädlar din packrutin så kan vi fram pris och rutin för detta.

Dessa kostnaders avgörs av momentets totala tid och material.

Mata enkelt in dina värden baserat på din månadsvolym och då räknar vår kalkylator sedan ihop detta så du får en summering av kostnaden. Mata enkelt in ditt behov av våra tilläggstjänster  då kommer vår kalkylator räkna ihop det åt dig.

Skicka enkelt in ditt underlag till oss så kommer våra säljare lika kvickt som vårt namn kontakta dig för att ta din förfrågan vidare. Väljer du att sedan gå vidare med våra tjänster kommer vi kunna driftsätta system och rutiner normalt inom någon vecka. När detta är gjort är vi klara att ta emot dina produkter.

Loading...

1 - Företagsinformation

2 - Försändelser

Ange din statistik om dina ordrar eller estimerade volym.

3 - Lagring

Information om hur du lagrar samt hur mycket plats du har idag eller förväntas behöva hos oss. Vi har både plockhyllor och pallstallage.

4 - Övriga Tillval

Se våra övriga tjänster, vad som ingår i deras pris är: Uppackning, undersökning, bildunderlag vid skador & återkoppling.
Kr

I summerat pris ingår ett standardpack med plock,pack, lagring och retur/reklamationshantering.

Är du nöjd mer priset och önskar att vi kontaktar dig för att ta det vidare så räcker det att du klickar på knappen nedan så hör vi av oss inom 24 timmar.

* Obligatoriskt Värde