Vill du förenkla din logistik och effektivisera din fraktprocess?
Med vår fraktförmedling kan du dra nytta av våra omfattande nätverk och erfarenhet inom logistikbranschen. Med vår kunskap och kontakter gör det möjligt för oss att hitta de mest kostnadseffektiva och pålitliga fraktalternativen.

Fraktupphandling

Våra fraktförmedlare hanterar hela fraktprocessen åt dig, inklusive dokumentation, bokningar, spårning och hantering av eventuella problem. Detta sparar dig tid och resurser och gör det möjligt för dig att fokusera på din kärnverksamhet.

Våra fraktförmedlare kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser på grund av det stora volymavtalet vi har med olika transportörer. Detta kan leda till betydande kostnadsbesparingar för ditt företag.

Förutom kostnadsbesparingar kan våra fraktförmedlare också hjälpa till att optimera din fraktprocess och minska risken för förseningar eller förlorade leveranser. Vi expertkunskap om fraktregler och bestämmelser och kan se till att din frakt följer dessa för att undvika problem.

Slutligen, med vår fraktförmedling får du tillgång till en dedikerad och personlig service. Genom att använda övergångsfrasen. Vår fraktförmedlare kommer att vara din kontaktperson och hjälpa till att lösa eventuella frågor eller problem som kan uppstå under fraktprocessen.

Sammanfattningsvis kan vår fraktförmedling ge dig fördelar som omfattande nätverk, effektiv hantering av fraktprocessen, konkurrenskraftiga priser, optimering av fraktprocessen och personlig service. Genom att använda oss som fraktförmedlare kan du effektivisera din logistik och säkerställa att dina varor når sina destinationer på ett tryggt och kostnadseffektivt sätt.

Kostnadskontroll på fakturanivå

En genomgång av sin kostnadsstruktur kan vara tidskrävande samtidigt som det är svårt att kontrollera avtalade kostnadsposter. Oftast tar man stickprov men glömmer titta på helheten av det totala fraktpriset. Är det en större mängd sändningar krävs det dock effektiva verktyg för att utföra en korrekt kontroll.

Skickar du mycket sändningar kan små avvikelser snabbt ackumulera stora belopp på årsbasis. Vi identifierar flöden med transportörer som vi förenklar, Vi sammanstrålar flera olika flöden till ett och samma, samt presenterar flöden från postalt till expressleveransen över hela världen.

Behöver du ett postalt flöde till USA, en kontinuerlig vägtransport mellan två punkter, hjälp med konsolidering av flera leveranser från dina tillverkare. Vi skapar flöden likt dessa idag och kan snabbt ge en prisbild och förutsättning för din verksamhet.

Medlemsavtal för dig under uppstart

Vi kan erbjuda dig ett ett upplägg av fraktavtal som ger er möjlighet att boka paket och pallfrakter direkt till Norden och Europa redan idag!

Med rabatter upp till 75% får du enkelt rätt förutsättningar och expandera, investera mer pengar i tillväxt och skala ditt bolag snabbare än vanligt.

Vill du veta mer ? Kontakta oss

Frakta

3PL/Logistik

Produktförädling

Priskalkylator

Vi hjälper dig!

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar. Med vår kompetens och kapacitet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för din logistik. Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss och förklarar vad vi kan göra för dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.