Fraktförmedling

Fraktförmedling kan bli en komplex process, utom kontroll medför det extra kostnader. Med rätta rutiner får man en hållbar process oavsett vilken typ av transport det gäller.

Fraktupphandling

Fraktkostnader är och kommer alltid vara en stor del i ett företags ekonomi.
Varför inte skaffa den bästa förutsättningen för din e-handel?

Vi ser över er situation och tar ett helhetsgrepp om er logistik.
Vi hjälper dig hitta en transportlösning med rätt kvalité och pris.

Kostnadskontroll på fakturanivå

En genomgång av sin kostnadsstruktur kan vara tidskrävande samtidigt som det är svårt att kontrollera avtalade kostnadsposter. Oftast tar man stickprov men glömmer titta på helheten av det totala fraktpriset. Är det en större mängd sändningar krävs det dock effektiva verktyg för att utföra en korrekt kontroll.

Skickar du mycket sändningar kan små avvikelser snabbt ackumulera stora belopp på årsbasis. Vi identifierar flöden med transportörer som vi förenklar, Vi sammanstrålar flera olika flöden till ett och samma, samt presenterar flöden från postalt till expressleveransen över hela världen.

Behöver du ett postalt flöde till USA, en kontinuerlig vägtransport mellan två punkter, hjälp med konsolidering av flera leveranser från dina tillverkare. Vi skapar flöden likt dessa idag och kan snabbt ge en prisbild och förutsättning för din verksamhet.

Medlemsavtal för dig under uppstart

Vi kan erbjuda dig ett ett upplägg av fraktavtal som ger er möjlighet att boka paket och pallfrakter direkt till Norden och Europa redan idag!

Med rabatter upp till 75% får du enkelt rätt förutsättningar och expandera, investera mer pengar i tillväxt och skala ditt bolag snabbare än vanligt.

Nshift ingår – Med våra avtal har du tillgång till bokningssystemet Unifaun, våra medlemsavtal kan enkelt läggas in och aktiveras, vill du nyttja fler avtal går detta bra mot en bokningsavgfit.
Nshift ger dig chansen att automatisera och förenkla dina bokningsprocesser.

    Se ditt pris nu för vår tredjepartslogistik?

    Våra färdiga verktyg hjälper dig få fram pris på vår tredjepartslogistik.Du får ett genomsnittligt pris per order baserat på inmatad volym.

    Testa vår Priskalkylator